Ochrana osobních údajů

Poptávka našich služeb

Josef Antoš je fyzická osoba, se sídlem Za Starou poštou 201, Tuchlovice 27302, IČ: 88270769, podnikající dle živnostenského zákona, která zpracovává v případě vaší poptávky služeb v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou, následující osobní údaje:

  1. jméno a příjmení
  2. emailovou adresu
  3. telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a společností WeDesIn, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně společností WeDesIn.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  1. požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  3. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  4. vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Použití cookies

Společnost WeDesIn používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

PŘEHLED JEDNOTLIVÝCH GOOGLE ANALYTICS COOKIES

Jméno Cookie Doba expirace Popis
_ga 2 roky Používá se k rozlišení uživatelů.
_gid 24 hodin Používá se k rozlišení uživatelů.
_gat 1 minuta Používá se k měření počtu požadavků.
_gac_<property-id> 90 dní Obsahuje údaje potřebné k řízení kampaní pro uživatele. Pokud jsou Google Analytics a AdWords účty propojené, AdWords sleduje konverzní tagy, pokud je nezakážete. Více zde.

Použití online převaděče obrázků

Online převaděč obrázků je dostupný pro kohokoliv a je a vždy bude kompletně zdarma. Ke své funkci nevyužívá žádné cookies, pouze se nahrané fotografie dočasně ukládají na našem FTP serveru pro umožnění stažení převedené fotografie. Uložené soubory jsou pravidelně mazány, každé tři měsíce. Nahrané fotografie nebudou v žádném případě sdíleny třetím stranám, ani uchovávány déle než uvedené tři měsíce.

Použitím převaděče s těmito podmínkami souhlasíte.